Llenguatge de marques(XML i JSON) i serveis web (2021)

Alumne: Joan Pardo

General: Dades i Recursos

 Entrega Presentació.

Aquí pots veure la Rubrica que aplicaré a aquesta primera pressa de contacte amb el curs, que sota el títol de Presentació t'ha comportat realitzar algunes tasques per entrar en contacte amb el curs.
Donat que el curs te molts participants i de que la certificació del curs com en tota la resta de formació del Departament d'Ensenyament és només per l''assistència i/o seguiment, es lògic que l'avaluació sigui més una validació que una qualificació.

Donat que en el curs tenim el grup de Telegram, podeu aprofitar per compartir diverses eines per crear imatges collage de manera senzilla i gratuïta amb tota la diversitat de dispositius i sistemes operatius que fareu servir.
I una vegada tinguis la imatge l'anomenis: "collage_inicialnomcognom" , la penguis a la carpeta compartida del Drive, i deixis en aquesta tasca la url de la imatge.


icon-task-13.jpg

Tasques

 1. Tasca A    Per això en aquesta primera tasca et demano que per enviar evidencies de les diferents tasques de presentació realitzades, aprofitis ja d'inici, un recurs molt important com son les captures de pantalla que has anat fent al llarg de les activitats i creis una única imatge de tipus "collage" amb captures de totes les tasques que has anat fent.
  En aquesta pressa de contacte amb la plataforma i el curs, teniu plantejades quatre activitats a fer P1, P2, P3 i P4 de les que heu d'anar guardant captures de pantalla per fer un "collage" al final amb una única imatge que serveixi per mostrar evidències de la vostra tasca.
 2. la Tasca A

  1) el collage.

  collage_jpardo.jpg

 3. Tasca B     1) I una vegada tinguis la imatge l'anomenis: "collage_inicialnomcognom",2)  la penguis a la carpeta compartida del Drive, i deixis en aquesta tasca la url de la imatge.
 4. la Tasca B

  1) Aquest collage, com s'ha demanat, també es pot veure seguint aquest enllaç collage_jpardo.jpg


  2) I també es pot veure penjat al meu drive,
  https://drive.google.com/file/d/1SlbuH8eJlZ9hd_472O0-iYHgygNG0PeI/view?usp=sharing

  3) (extra) una imatge de la ruta de la carpeta dins del meu drive...
  ruta_collage_jpardo.jpg


 
www.000webhost.com